top of page

WIJ ZIJN PLUSPUNT

Pluspunt, opgericht in 2017 door twee VU-studenten, is begonnen als kleine organisatie die jaarlijks een aantal examentrainingen verzorgde. Momenteel zijn we honderden trainingen en duizenden leerlingen verder en worden we nog altijd beoordeeld met een 4,7 van de 5 door leerlingen. We kunnen met trots zeggen dat onze innovatieve en gestructureerde aanpak tot mooie succesverhalen zorgt.

 

Er zijn meer dan 50 universitaire en hbo-studenten bij ons aangesloten als examentrainer, huiswerkbegeleider, coach of surveillant. We zijn met name actief in de Zaanstreek en Amsterdam.

We bieden alle vakken aan op havo- en VWO-niveau. Enthousiaste en gedreven studenten verzorgen trainingen, huiswerkbegeleiding, bijspijkertrajecten of andere soort ondersteuning bij u op school.

Gemotiveerd door het gebrek aan betaalbare examentrainingen, hopen we ieder jaar een groter publiek te bereiken. Een examentraining of extra begeleiding hoort haalbaar te zijn voor iedere leerling die daar behoefte aan heeft en iedere leerling die een zetje in de rug kan gebruiken. Bij ons staat de leerling centraal en zullen we er altijd alles aan doen om iedereen goed mogelijk te helpen. Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om leerlingen te laten excelleren!

Over ons

2017

Als vrij jonge organisatie hebben we toch al veel meegemaakt. Dankzij onze expertise en frisse blik en aanpak helpen wij leerlingen en scholen op een interactieve en fijne manier!

4,7 van 5

Uit onze recensies blijkt dat leerlingen zich vaak goed thuisvoelen bij onze trainingen en het gevoel krijgen dat er geluisterd en geholpen wordt. Daarmee dragen wij bij aan dat extra vertrouwen en kennis wat ze nodig hebben!

95% Slaagt!

Onze examentrainingen zijn gericht op het begrijpen van de stof, uitgebreid oefenen en het extra vertrouwen aan de leerling mee te geven. Met trots kunnen we aangeven dat 95% van de leerlingen die bij ons examentraining heeft gevolgd is geslaagd!

Voor iedereen

Trainingen, bijlessen, coaching of begeleiding hoeft geen onbetaalbare dienst te zijn. Samen met scholen kunnen wij alle leerlingen een eerlijke kans geven op extra hulp.

Onze Missie
Image by Kelly Sikkema
ONZE MISSIE

Iedere leerling verdient een eerlijke kans om extra hulp, begeleiding of coaching te krijgen. Pluspunt wilt dat ook daadwerkelijk waarmaken. Door een passie voor onderwijs en een prestatiegerichte minste is dit mogelijk.

Met een "leerling first" mentaliteit en een aanbod van betaalbare diensten proberen we elke dag weer leerlingen en docenten te ondersteunen wanneer het allemaal wat lastiger wordt. Op die manier kunnen we gedurende het hele jaar ondersteuning bieden die gepaard gaat met een transparante en nauwe samenwerking!

Image by MD Duran
ONZE VISIE

Wij zetten de leerling, de docent en de school altijd op de eerste plaatst. Bij het aangaan van de samenwerking zetten wij ons 110% in om te excelleren in onze dienstverlening.

We passen ons aanbod graag aan aan de wensen van de schoolleiding. Op die manier weten we zeker dat we werken naar hetzelfde doel toe en garanderen we de beste resultaten. Samenwerken is voor ons de belangrijkste key.

ONS TEAM

Ons Team

En nog veel meer trainers!

Wil je ons jonge en enthousiaste team komen versterken?
Klik op de onderstaande knop of stuur direct een e-mail met:
naar
info@pluspuntexamen.com

- Je cv
- Korte motivatie
- Cijferlijst middelbare school en hoger onderwijs

bottom of page