top of page

Samenwerken
De sleutel tot succes

Wij helpen en ontzorgen scholen doormiddel van een flexibele en professionele aanpak. Dankzij een nauwe samenwerking met docenten en de schoolleiding bieden we maatwerk op vrijwel elk gebied. Ondanks de jeugdigheid van Pluspunt kunnen we met trots zeggen dat we een ijzersterk team hebben die inmiddels erg comfortabel is bij het organiseren van projecten en activiteiten waar het belang van de leerlingen centraal staat. Onze ervaringen wijzen erop dat er altijd vervolgprojecten ter sprake komen wat leidt naar succesvolle samenwerkingen op de langere termijn. Onze expertise reikt daarom ook uit van simpele examensurveillance tot complexe examentraining trajecten.

 

Bij Pluspunt zijn we trots op onze werkwijze en bouwen we voort op een portfolio vol succesverhalen. Als u als docent of schoolleider interesse heeft in het opzetten van een mooi project of extra begeleiding wilt organiseren zijn we ten alle tijden beschikbaar om samen te sparren en mee te denken. 

 

Het organisatorische en uitvoerende gedeelte is geheel onze zorg: als docent of schoolleiding kunt u er gerust van uit gaan dat Pluspunt dat voor elkaar krijgt.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, werkwijze of wilt u een aanvraag doen? Neem dan via de knop hieronder contact op en laten we samen ons volgende succesverhaal schrijven!

Nationaal Programma Onderwijs

WAT ONS EEN GOEDE PARTNER MAAKT

ONZE SAMENWERKINGEN EN PARTNERS

Blaise Pascal College
Zaandam

Sinds 2017 werken we nauw samen met het Blaise Pascal College te Zaandam. We voorzien in jaarlijkse examentraining, huiswerkbegeleiding, grootschalige bijspijker trajecten, persoonlijke bijlessen en ontzorgen de school op het gebied van surveillance.

Pascal College Logo.png
Samenwerking
NPO

NATIONAAL PROGRAMMA ONDERWIJS

De komende jaren maakt het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap middelen vrij om ontstane leerachterstanden door de situatie rond de wereldwijde pandemie zo snel mogelijk in te halen. Het Nationaal Programma Onderwijs biedt hiervoor een pakket aan van maatregelen en mogelijkheden voor extra ondersteuning. 

 

Elke school moet op tijd een voorbereidende schoolscan uitvoeren, waarmee u in kaart brengt welke leerlingen op welk gebied achterstanden hebben en wat uw school nodig heeft om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Het ministerie heeft een menukaart beschikbaar gesteld met daarop de wetenschappelijk onderbouwde interventies waaruit u, op basis van de resultaten van de schoolscan, een geschikt pakket kunt samenstellen.

Bij Pluspunt realiseren we ons dat de pandemie en de "reguliere" gang van zaken op school al voor meer dan genoeg uitdagingen zorgt gedurende deze lastige tijd. Daarom zetten we ons helemaal in om er voor de school te zijn. 

Wij kunnen als organisatie voor een groot deel van het herstelprogramma het werk uit uw handen te nemen. Al het organisatorische en uitvoerende werk kunt u gerust aan ons uitbesteden. Om dit te kunnen doen bieden we een gestructureerd, kwalitatief hoog en in de praktijk bewezen effectief pakket aan. Bij Pluspunt hebben we ruime ervaring met het ondersteunen van leerlingen en het inhalen van achterstanden en daarom helpen wij u graag met al die werkzaamheden.

Samen kunnen we een geheel pakket samenstellen en op basis van de items uit die NPO Menukaart van de overheid een compleet herstelprogramma uitvoeren. 

Benieuwd hoe wij uw school kunnen ondersteunen en ontzorgen bij de uitvoering van het Nationaal Programma Onderwijs? Neem dan contact op via onze contactpagina of stuur direct een e-mail naar info@pluspuntexamen.com

bottom of page